Ugrás a tartalomra

Munkáltatói értékeink

Szolgálni az embert, gondozni az egészséget, védeni az életet a gyógyítás tudományával felvértezve.

a gyógyítás feladata az, hogy felhangolja az emberi test különös hárfáját.
(Francis Bacon)

Kórházunkban valamennyi munkatársunk egy közös cél, az egészség helyreállítása és fenntartása érdekében dolgozik. A modern kórház összetett szervezet és munkahely, amely nem csak a gyógyítás központja, de az egészségmegőrzéséé is. 

Mottónk: Megfelelő felszereltséggel rendelkező, komplex beavatkozásra alkalmas, magas szakmai színvonalon dolgozó, a betegek érdekét leginkább szolgáló, költséghatékony és kiváló minőségű ellátást nyújtó szervezetté válni. A modern kórházi tevékenységünk alapja: még inkább megismerni a betegek elvárásait, igényeit és azoknak kiválóan megfelelni. Megteremteni a lakosság számára a társadalmi felelősségvállalás jegyében az esélyegyenlőséget az egységes, modern egészségügyi ellátás biztosítására. A kórházunk szakmai tevékenységének célja, hogy a járóbeteg ellátást minél inkább lakosság közelivé tegyük, ugyanakkor a fekvőbeteg ellátás során kiemelkedő diagnosztikai és terápiás elvek érvényesüljenek a napi munkánk során. Követendő célunk a szakmailag magas színvonalú és gazdaságilag szervezhető rendszer kiépítése, amelynek igazi nyertesei a betegek és munkatársaink is. 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház vezetőségének és munkatársainak missziója a korszerű gyógyító-, megelőző ellátás. Küldetésünk a betegek gyógyulásának és jó közérzetének, valamint az intézmény zökkenőmentes működésének biztosítása. A működésünk alapja a dolgozói elégedettség, jövőbe mutató személyügyi szolgáltatásainkkalszeretnénk kifejezni a munkatárs központú szemléletet, elősegítve a munkaerőpiaci előnyt vonzó munkahelyteremtéssel.