Ugrás a tartalomra

Érték az ember

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház számára a munkatársak elégedettsége a gyógyító tevékenység egyik alappillére. Az intézményünk az embereket szolgálja, célunk a hosszú, egészségben megélt élet, amely az ellátottak és munkatársak körét is érinti. Ahhoz, hogy elégedett és a munkában jól teljesítő kollégák dolgozzanak együtt a gyógyító folyamatban, elengedhetetlen, hogy biztosítsuk a lehetőséget a munkavégző képesség újratermelésére, amelyben a megfelelő munkakörülmények biztosítása mellett kiemelten támogatandó a család, a szabadidő, valamint az egészségmegőrzés is. 

Értéket adunk, hogy értéket kapjunk

Rekreálódás, stresszmentesítés, kiegyensúlyozott családi élet, egészség. Mindezek nem csak a testi-szellemi és lelki teljesítőképesség helyreállítására, fokozására vannak pozitív ráhatással, hanem a munkahelyi teljesítményre is.Intézményünk munkatársi kedvezményekkel, egészségmegőrzési programjaival, családbarát intézkedésekkel kíván megfelelni annak, hogy kollégáink tudásuk legjavát tudják adni, hogy olyan kórházat építsünk, ahol az emberek szeretnek dolgozni. Értéket adunk, hogy értéket kapjunk. 

Egészségmegőrzés

Nem csak a hozzánk forduló betegek érdekében végzett gyógyítás a fontos számunkra, hanem a munkatársaink egészségmegőrzése is prioritással bír, amelyben biztosítjuk azingyenes közösségi egészségfejlesztést. „M-ÉRTÉKÜNK az EGÉSZSÉGÜNK”, amely a Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ (EFI) szlogenje, amelynek keretében munkatársaink számára is az életmód egészséghez igazításában kínálunk lehetőséget ingyenes szűrősekkel, programokkal, tanácsadással, információátadással a táplálkozás, mozgás, prevenció, mentálhigiéné témakörében, valamint az egészségmegőrzés kiemelkedő területe a kórházunk nyújtotta munkatársi kedvezményeinknekis. 

Családbarát megoldások

A családalapítás, a gyermekvállalás hatással van a munkavállalásra, ugyanakkor a képzett és elkötelezett munkatársaink intézményünk erőforrásai. A gyógyítás egyfajta értő gondoskodás, a munkatársaink számára azt is jelenti, hogy részesei a munkahelyi gondoskodásnak. A családbarát megoldások ugyanakkor nem egy minden intézmény számára bevezethető sablonmegoldások, hanem egy sokszínű és sokrétegű csomag ajánlása, amely vonzóvá teszi a munkahelyünket, mindeközben javítja a munkaerőpiaci helyzetünket, és egyúttal munkáltatói rugalmasságot tükröz.A családalapítás mellett nem kell lemondani a szakmai munkáról, a dolgozói önállóságról, a családon kívüli megbecsülésről, a családbarát intézkedésekkel a munkatársaink többfrontos helytállását szeretnénk könnyíteni a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtésében.   

A tudomány szolgálatában

Intézményünkben a képzés és továbbképzés lehetőségét is kiemelten kezeljük, hogy munkatársaink lépést tarthassanak a szolgáltatásunk és a gyógyító tevékenységünkkel kapcsolatos tudomány fejlődésével. Az érték az ember, az intézményünk számára az emberi érték az, amiből az elköteleződés, az elégedettség, a lojalitás fakad, a kollégáink érdekében tett intézkedéseink a szervezetünk presztizsét emelik magasabbra.