Ugrás a tartalomra

Születésnapi ajándékából vásárolt a kórháznak

Születésnapi ajándékából vásárolt a kórháznak

 

„Tégy jót és meglátod milyen sokan fognak melléd állni”- vallja Koppendorfer Tamás a T-Kopiker Kft. ügyvezetője, akinek jóvoltából a Győri Kórházért Alapítványon keresztül, 2.500.000 Ft értékben szereztek be eszközöket a Gyermek Fül,- Orr,- Gégészeti részleg számára.

- Az ötvenedik születésnapom előtt sokakban felmerült a kérdés az ajándékkal kapcsolatban, hogy mit vegyenek. Mindenki örömmel fogadta az ötletet, hogy amit ajándékra szánna, tegye borítékba és használjuk közösen jótékony célra az összegyűlt pénzt - idézte fel Koppendorfer Tamás a születésnapján történteket. - Nagyon szép összeg gyűlt össze, két és fél millió forint, amiből úgy gondoltuk, hogy gyerekeket kellene támogatni. Így került szóba a győri kórház, ahol segítséget kértünk az adomány leghatékonyabb felhasználásához.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Gyermek Fül,- Orr,- Gégészeti részlegén Dr. Gábriel Márta részlegvezető főorvos segített kiválasztani azokat a nagy értékű eszközöket, melyek a fájdalommentesebb, komfortosabb beavatkozásokat teszik lehetővé.

A T-Kopiker Kft. adományának köszönhetően egy EMED gyártmányú nagyfrekvenciás vágókészülékkel, egy EMED gyártmányú, egypedálos lábkapcsolóval gazdagodott a részleg, de vásároltak Kennedy-Blakesly-féle szívós punchot, Kennedy-Lusk-féle fogót és egy autoklávozható szinuszkópot is.

A kórház rendkívül hálás az önzetlen felajánlásért, öröm látni, hogy egyre több cég és magánszemély nyújt segítő kezet az egészségügyi intézménynek.