Ugrás a tartalomra

Nagy értékű monitorokat kapott a kórház

Nagy értékű monitorokat kapott a kórház

 

Közel kétmillió forint értékben adományozott 100 darab LCD monitort a PMA Systems Kft. a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórháznak nemrégiben. A nagylelkű felajánlást örömmel vették az intézményben.

A PMA Systems Kft.-t 2017-ben alapították győri magánszemélyek. A cég az ipar számára nyújt automatizálási megoldásokat, illetve olyan rációprojektekben tartanak igényt a közreműködésükre, ahol emberi erőforrás minőségi, mennyiségi optimalizálása a fő motiváció, megrendelőik részéről.
- Számtalan olyan nagyvállalattal állunk kapcsolatban, ahol a gépek, berendezések időszerű amortizációja esetén lehetőségünk nyílik azok megvásárlására. Győriként, illetve győri vállalkozóként, elkötelezettek vagyunk saját kereteinken belül nonprofit szervezetek támogatásában. Így esett a döntésünk a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházra. Bízunk benne, hogy az általunk adományozott 100 db DELL típusú LCD monitor, melyek értéke közel 2 millió forintot képvisel, hasznára válik a Kórháznak. Reméljük ez a támogatás nem egyszeri és a jövőben alkalmunk nyílik további adományozásra, hiszen a városunknak és agglomerációjának szüksége van egy jól működő egészségügyi Intézményre, ahol az ott dolgozók, mindennapi nehéz feladataik mellett, technikai problémáktól mentes, jól működő eszközökkel végezhessék munkájukat, hogy minden tudásukat és erejüket nap mint nap az itt élő emberek gyógyítására fordíthassák. Igyekeztünk ezzel a kis adománnyal mi is hozzájárulni a fenti áldásos tevékenységükhöz- mondta a cég ügyvezetője Sziveri Gábor.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház részéről Komonszky Krisztina gazdasági igazgató kiemelte, az ilyen jellegű adományok nagyon hasznosak a Kórház infrastruktúra-fejlesztésében, a monitorokat több területen is tudják hasznosítani. 
- Az informatikai eszközök megbízhatósága kiemelt az egészségügyben, hiszen már minden fontos egészségügyi adat, dokumentáció digitális formában van jelen. Köszönjük a nagylelkű felajánlást a PMA System Kft-nek, mellyel hozzájárultak a korszerű betegellátás biztosításához kórházunkban- mondta Komonszky Krisztina.