Ugrás a tartalomra

Egészségügy és kultúra nagyszerű találkozása

Egészségügy és kultúra találkozása

Egészségügy és kultúra nagyszerű találkozása

Az aktív pihenés, a feltöltődés, a szabadidő hasznos eltöltése az egészségügyben dolgozók számára létfontosságú kérdés. Kórházunk vezetése éppen ezért tartja fontosnak a kultúra és az egészségügy gyógyító találkozását, gyümölcsöző kapcsolatát. A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház mindenkor nyitott a kulturális intézmények megkereséseire, rendezvényeik látogatására.

Az egészségügyben dolgozók odaadó munkájának elismeréseként, a társadalmi felelősségvállalás jegyében kórházunk a közelmúltban két nagyszerű kulturális programra is szép számmal kapott tiszteletjegyeket.

Két felajánlás 280 ajándék jeggyel

Az egyik ilyen Mága Zoltán hegedűművész „50 év 50 koncert” sorozatának június 8-i koncertje a Győr Audi Arénában, amelyre dolgozóink és családtagjaik 200 db ingyenjegyet kaptak. 

A másik felajánlás a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy Alapítványától érkezett. Dr. Bakos-Kiss Gábor, a színház igazgatója 80 db ajándék színházjeggyel örvendeztette meg munkatársainkat, az Ingolstadt Stadttheater június 8-i „Old Friends” című koncertszínházi előadására. 

Munkatársaink nagyra értékelik az elismerést

A jegyigénylések alapján kijelenthető, hogy a koncertre és a színházi előadásra is szép számmal jelentkeztek munkatársaink. Ez is azt mutatja, hogy a szabadidő értékes eltöltésére, a dolgos hétköznapokból való kiszakadásra komoly igényünk van. Kórházunk továbbra is nyitott a kulturális kapcsolatok erősítésére, így reményeink szerint kollégáink a jövőben még több nagyszerű közösségi programra, koncertre, színházi előadásra juthatnak el.