Ugrás a tartalomra

Dohányosok egészségügyi szűrőprogramja

A szűrőprogramra jelentkezni a Győri járásból, online kérdőív kitöltésével lehetséges.

Jelentkezési lap a Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ (EFI) által szervezett "Dohányosok Egészségi Szűrőprogramja" rendezvény ingyenes szakorvosi állapotfelméréseire. Időpont: 2024. június 10. 14-17.00 Helye: Rendelőintézet  (9024 Győr, Szent Imre u. 41. II. emelet)

Május 31. a Dohányzásmentes Világnap. Alkalom lehet arra, hogy a dohányzók végiggondolják: mi volna, ha én is a nem dohányzók táborába tartoznék? Valódi vágyam a füstmentesség? Kész vagyok a leszokásra? Mikor foglalkoztam utoljára az egészségemmel? 

Az Egészségfejlesztési Iroda ebből az alkalomból ismét lehetőséget kínál arra, hogy előtérbe helyezze egészségét. Június 10-én, hétfőn 14.00-17.00 óráig Győrben, a Szent Imre úti Rendelőintézetben tartjuk, aktív korú, dohányos, győri járási lakosoknak ingyenes egészségi állapotfelmérésünket, mely a következő szakorvosi vizsgálatokból áll: 

- szájüregi szűrés
 

- végtagok Doppler-vizsgálata

- nyaki- hasi ultrahang

- szemészeti vizsgálat a kiserekre koncentráltan.

Valamint ezekhez kapcsolódó életmód tanácsadásra, dohányzási szokások, mentális állapot felmérésére, légzőtorna edukációra kerül sor. Jelentkezésre ennek az online kérdőívnek a kitöltésével van lehetőség. A vizsgálatokból választani nem lehet, csak együttesen vehetők igénybe. 

Kérjük, amennyiben egy éven belül volt valamelyik vizsgálaton, ne jelentkezzen programunkra! Célunk az új elváltozások kiszűrése. Amennyiben a dohányzásról való leszokásról érdeklődik, szívesen látjuk a tanácsadáson. 

A Győri járás települései: (innen várjuk a jelentkezőket) Abda, Bezi, Börcs, Bőny, Dunaszeg, Dunaszentpál, Enese, Fehértó, Gönyű, Győr, Győrladamér, Győrújbarát, Győrság, Győrsövényház, Győrújfalu, Győrzámoly, Ikrény, Kajárpéc, Kisbajcs, Koroncó, Kunsziget, Mezőörs, Mosonszentmiklós, Nagybajcs, Nagyszentjános, Nyúl, Öttevény, Pér, Rábapatona, Rétalap, Sokorópátka, Tényő, Töltéstava, Vámosszabadi, Vének

A szűrőprogramra jelentkezni a Győri járásból, online kérdőív kitöltésével lehetséges:  https://forms.gle/CZaPpxSnTB3xtNPS8

 

Információ kérhető a programról:

Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ Győr, Szent Imre u. 41. III. em. (Rendelőintézet)

Tel.: 96/507-900/8575  e-mail: efiprogram.gyor@gmail.com

 

Csatolmányok